Icona vraagt 2,5 miljoen voor Vulcano Titanium

icona-titanium_02

Serieus wat geld voor een onbekende supercar uit Italië. Al zou de titanium carrosserie kopers moeten overtuigen. Net zoals dat al had moeten gebeuren vorig jaar op Pebble Beach...

Icona, een supercarbouwer uit Turijn, zit met de handen in het haar. Want vorig jaar had het haar eerste supercar al moeten verkopen tijdens Pebble Beach. De geïnteresseerden bleven echter uit waardoor het merk nog eens gaat proberen op het Salon Privé in het VK. Een en ander heeft sowieso te maken met de stijle prijs van 2,5 miljoen euro die het merk vraagt voor de bolide.

Toegegeven, in ruil krijg je wel een uit titanium en koolstofvezel opgetrokken carrosserie. Uniek in autoland. Al is het blok iets minder exotisch, want een 6.2-liter V8 vanuit de Chevrolet Corvette lepelen ze tegenwoordig in alles. Desalniettemin is het motorblok in de Vulcano Titanium goed voor 1.000 pk. Correctie, dat was zo op Pebble Beach. Tegenwoordig spreekt het merk van 670 pk.

 icona-titanium

Of ze ooit een zot gaan vinden om hier geld voor neer te leggen? Wie weet. De Lykan HyperSport verwierf ook naam en faam dankzij de Fast and Furious reeks. Misschien daar eens aankloppen, Icona?

 icona-titanium

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws