Deze Aston Martin V8 en V12 Vantage geven je vleugels

am-vantage-rbr_02

Aston Martin viert haar succesvolle samenwerking met Red Bull Racing door speciale modelletjes van de V8 en V12 Vantage in de markt te zetten. Mét handtekening van Daniel Ricciardo of Max Verstappen. Tja, hoe verkoop je anders je hoogbejaarde modellen nog?

Hij ziet er ogenschijnlijk nog zeer fris uit, de Vantage, maar vergis je niet, want de rakker draait al stevig 12 jaar mee. Waardoor je dus stilaan de laatste speciale modelletjes kan verwachten voor er opvolging verschijnt. Een van die speciallekes is de Red Bull Racing Editions van de Vantage. Zowel voor de V8 als V12-uitvoering met visuele hints naar het Formule 1-team van het energiedrankbedrijfje.

Zo zijn er koolstofvezel accenten rondom maar vooral een Mariana blauwe kleurstelling met rode en gele accenten. De huiskleuren van het F1-team zeg maar. Binnenin krijgen de hoofdsteunen een streepje Formule 1 en klanten kunnen tenslotte kiezen om hun deurlijsten te laten handtekenen door Daniel Ricciardo of Max Verstappen. Wij wachten toch liever op de nieuwe Vantage, Aston Martin.

am-vantage-rbr_03
am-vantage-rbr_03

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws