Test in één klap 90 (!) elektrische auto's: ZE Experience Event

link2fleet ZE Experience Event 2024

Voor het derde jaar op rij organiseren de collega's van link2fleet het ZE Experience Event. Daardoor kan je op 13 juni maar liefst 90 (!) elektrische auto's testen als professionele klant om zo beter de bomen door het bos te kunnen zien. Nogmaals: 90 auto's! Als je dan nog niet bekeerd bent tot het EV-isme... dan rijd je diesel tot in je kist.

Het zal je al wel zijn opgevallen, de zakelijke markt moet willes nilles aan de elektrische auto. Daardoor is de nood aan een EV-gids die alle elektrische auto's op een rij weet te zetten hoog. Geen nood, die lanceert Autofans binnenkort. Heb je dan de smaak te pakken? Dan kan je op 13 juni ook nog het gros van die EV's gaan testen in de Brabanthal in Leuven.

Van Polestar 4 tot gloednieuwe Mini Aceman

Link2fleet organiseert er namelijk zijn derde editie van het ZE Experience Event. Dat is een evenement voor professionele klanten waar je in één klap de kans krijgt om zowat alle nieuwe en belangrijke leasingauto's te testen. Dan maken we geen understatement, want met 90 aanwezige auto's heb je zowat het hele landschap op één locatie. Naast de gekende EV's is er ook plaats voor nieuwe auto's waarvan de lak amper droog is. Denk dan aan modellen zoals de Polestar 3, Omoda E5, Xpeng G9, Maxus eUNIQ6, Lotus Eletre, Mini Countryman E, BMW iX2 en de Renault Scenic E-Tech.

link2fleet ZE Experience Event 2024

Naast auto's die je kan rijden, zullen ook een hoop modellen statisch worden voorgesteld. Auto's zoals de Polestar 4, Lotus Emeya en Mini Aceman tekenen al present, al zullen er nog wat verrassingen vanonder doek worden gehaald. Het ZE Experience Event gaat door op 13 juni in de Brabanthal in Leuven. Via DEZE LINK zie je alvast alle auto's die aanwezig zullen zijn en kan je jezelf in één klap inschrijven voor het event.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws