Gelekt: BMW M2 CS (2019)

BMW M2 CS leaked info

Bij de M-divisie van BMW hebben ze leuk speelgoed dat ze met man en macht onder doek willen houden tot de officiële onthulling. Al kennen ze daar het wereld wijde web nog niet. De M2 CS is naakt... en belooft nu al hemels speelgoed te worden.

Er is een nieuwe spierbal in M-town. Nee, niet de M8, wel deze M2 CS, de lekkerste M2 die je deze generatie kan krijgen (we verwachten althans geen hetere versie). Een auto die BMW liefst geheim wilde houden tot de officiële onthulling. Een queeste waar ze niet in zijn geslaagd, want de M2 CS staat al poedelnaakt op het internet.

450 paarden

BMW-epicenter "Bimmerpost" wist alle informatie te verzamelen die de ronde doet. Daardoor kunnen we jullie vertellen dat de M2 CS gebruik zal maken van een 450 pk en 550 Nm sterke 3-liter zes-in-lijn. 450 pk in een compacte coupé, het moet niet straffer gaan worden.

BMW M2 CS leaked info

Daarnaast is deze M2 CS een feest van koolstofvezel. Van motorkap over achterklep tot de spiegelkapjes. Het maakt de looks van de M2 alvast net nog een stukje bruter. Eveneens bruut is de gelimiteerde oplage van dit feestmodel. Amper 2.200 stuks zal BMW gaan bouwen. Waardoor dit een hebbedingetje is voor M-puristen. Binnenkort krijg je van ons alvast alle informatie en een exclusieve video over de M2 CS. Stay tuned!

BMW M2 CS leaked info
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws