Project Kahn's kleinste: Aston Martin Cygnet

Een exclusieve wagen nog wat exclusiever maken, dat is de missie van Project Kahn telkens weer. Aangezien de Aston Martin Cygnet slechts vor en select publiek beschikbaar is - en geen mens overweegt om eerder deze te kopen dan een Toyota iQ - behoort deze Cygnet vanaf nu ook tot het aanbod van Project Kahn. Aan de buitenzijde geven ze de wagen een nieuw setje velgen, beschikbaar in elke kleur die je maar wil, gecombineerd met remklauwen die met hittebestendige verf zijn beschilderd, ook weer in elke kleur die je maar wil.

Ook het interieur krijgt een aparte touch, al zijn daar geen foto's van omdat Project Kahn vindt dat de aanpassingen te individueel verschillend zijn per klant. Ze houden het erbij dat alles mogelijk is. Tenslotte staat de wagen nog 30 mm dichter tegen de grond, wat hem een iets agressievere aanblik geeft. Wie voor het pakket van Project Kahn opteert, krijgt er een aangepast horloge bij.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Yvesw 00:08
afbeelding van Yvesw

Hittebestendige verf op een wagen die niet sneller dan 70 kan aan prijs van waarschijnlijk 10.000 euro... Soms denk ik echt dat de nouveau nouveau nouveau rich gatachterlijk dom is (mijn excuses voor de woordenschat). Geef deze geldverspilling dan liever aan gezinnen in nood...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws