Smart Montenapo: Duitser met Italiaanse flair

smart-montenapo-aznom_04

Aznom, een kleine Italiaanse tuner, boog zich over de nieuwe smart ForTwo en injecteerde hem met een stevige dosis Italiaanse flair. De smart Montenapo zit dan ook weelderig in het leder. En o ja, er ligt ook een fles Bollinger in de koffer. Italianen, weet je wel...

Mercedes heeft altijd succes met de smart kunnen oogsten in Italië. Het is dan ook geen verassing dat plaatselijke tuninghuizen zich buigen over het kleintje. Laat dat net zijn wat Aznom deed, een in Monza gevestigd bedrijf (Aznom/ Monza, zie je de 'omgekeerde' link?). Die zwierden de originele bekleding uit de ForTwo en overtrokken alles met full grain leder en stof van Ermenegildo Zegna, een modehuis uit Milaan. Het geeft het interieur alvast een uniek gevoel.

 smart-montenapo-aznom

Achterin de koffer gaat de tuner echter helemaal loos. Nee, geen tweeëndertig subwoofers, wel een verzonken kastje in de kofferklep waarin een fles Bollinger Special Cuvee champagne en twee glazen liggen. Het exterieur blijft vrij sober met een matgrijze kleurstelling. Eéntje kopen om in Brussel mee rond te toeren? De wagen valt exclusief te bestellen bij Magni & Carnevale Motors in Milaan.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws