ABT maakt je Audi Q7 nog dikker

abt_audi_q7

Om deze tien modellen te realiseren heeft ABT hulp gezocht bij Vossen Wheels en het resultaat is op zen zachtst gezegd: brut.

Dit nieuws komt vanop de beursvloer van de Sema Motorshow. ABT en Vossen Wheels hebben de handen in elkaar geslagen om een exclusieve Audi Q7 te leveren aan de geïnteresseerde. Als geïnteresseerde koper zal je wel diepe zakken moeten hebben en vooral snel contact opnemen met de Duitse tuner, ABT. Of misschien met de Amerikaanse tak van het bedrijf aangezien zij met de onthulling van het nieuws komen. Maar dat we ooit de ABT Audi Q7 in ons belgenlandje gaan zien verschijnen is hoogst onwaarschijnlijk.

abt-audi-q7

Om te beginnen wordt er een normale Audi Q7 genomen, op zich al geen onopvallende wagen, die vooral breder wordt gemaakt. Bredere heupen, opvallende zij-skirts en agressieve luchtinlaten zitten onder andere in het pakket. Je krijgt een heleboel carbon in en rond de wagen zoals de deuren en in de grill en om het uiterlijk te vervolledigen zijn er speciaal ontwikkelde wielen van Vossen. Naast 2 centimeter verlaging is er binnenin nog een plaatje met de tekst “1 of 10”. Goed gelezen, er komen er maar 10 dus het onbekend prijskaartje zal weer behoorlijk hoog liggen.

abt-audi-q7
abt-audi-q7

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws