Hurst geeft specs vrij: Dodge Challenger series

Hurst heeft haar specs vrijgegeven van haar update versies van de Dodge Challenger SRT8. Het assortiment start met de Challenger Series R/T 5,7liter, V8 met 352pk en een koppel van 533Nm. De Hurst versie van deze wagen krijgt nieuwe 20 inch banden (Goodyear Eagle F-1 performance), custom afbeeldingen & logo's, een nieuw uitlaatsysteem, K&N luchtfilter en lederen afwerking.

Voor de gelukkige eigenaars van de 6.1liter Challenger SRT8 heeft Hurst een series 2 pakket ontworpen. De kit brengt je wagen tot een monster van 437pk, een koppel van 593Nm. Andere wijzigingen zijn dezelfde als de Series R/T kit.

De volgende in de lijst is de Series 3 R/T HEMI kit, met een kostprijs van 26.750 dollar. Voor dat geld krijg je een wagen terug met 444pk & 662Nm koppel. Wil je deze versie nog steviger, dan heb je de optie 'Vortech Supercharger' Series 4, die zorgt voor een totaal pakket van 572pk en 715Nm koppel !

De laatste in de rij is de Series 5. Die heeft de SRT8 6,1liter met dezelfde elementen als de Series 4. Grote verschil is de spoiler die je erbij krijgt achteraan. Prijskaartje van de Series 5: 33.150 dollar.

Verder is Hurst ook bezig met pakketten te ontwikkelen voor de Viper 300C, Chrysler Charger & pickup. Wat dat gaat brengen zien we in de toekomst.

Bekijk hier meer artikels in verband met de Dodge Challenger.

 

bron: motorauthority

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
hannes 14:02
afbeelding van hannes

allemaal manueel hoop ik, toch geen automaat???

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws