Eerste Aston Martin Cygnet is voor Sir Stirling Moss' vrouw.

Aston Martin cygnet stirling mossGisteren, in de prestigieuze "Royal Automobile Club", nam Sir Stirling Moss de sleutel in handen van de allereerste Aston Martin Cygnet. Deze was een verrassing voor de verjaardag voor zijn vrouw, Lady Moss. Het koppel plande een privé feestdiner in de club te London. Bij het aankomen stond de Cygnet mooi te blinken in de prachtige centrale hal...

Gedurende zes maanden heeft Sir Stirling Moss in het geheim met Aston Martin onderhandeld en de plannen besproken om het een onvergetelijke avond te maken. Sir Moss zegt over zijn vrouw: "Mijn fantastische partner in alles wat ik doe. Susie is een wonderlijk persoon en de beste vrouw dat een man kan hebben"

SM7

Sinds hij de pre-productie Cygnet in januari had gezien wist hij dat dit de ideale auto voor zijn vrouw was! "Een zeer degelijk klein wagentje uitgerust met perfecte Britse luxe, perfect voor het leven in de stad." Na 150 uur per wagen is dat ook wat je'r van verwacht natuurlijk. Ook al is het onderhuids gewoon een Toyota iQ. 

sir stirling moss lady moss en cygnet

bron: Aston Martin's Facebook

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 15:47
afbeelding van Techno Patat

De eerste? Hoe komt het dan dat ik een filmpje gezien heb van spots in Londen met de cygnet al op nummerplaat?

Verder: goed van die man, het grootste respect voor ouderen die hun partner niet als vanzelf nemen, maar erlok effectief moeite voor doen! Mevrouw Susie Moss zal zich eventjes terug 24 gewaand hebben :)!

Yannick Degroeve 20:12
afbeelding van Yannick Degroeve

Het zal de eerste van de band gerolde zijn die officieel op plaat staat zeker? orders lopen al van mei 2011 dus 6 maand plannen.... kan wel zijn dat dit de eerste is. :-)

Tony Wouters 21:13
afbeelding van Tony Wouters

Als iedereen zes maanden moet onderhandelen om zo een veranderde Toyota IQ te kopen dan denk ik dat er niet veel van die autokes verkocht zullen worden. Gelukkig maar.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws