Aanschouw de 2013 Mercedes SL 63AMG

Of zo zou hij er toch kunnen gaan uitzien volgens de creatievelingen bij

BenzBoost. Op de officiële foto's was reeds duidelijk te zien dat de volgende generatie van Mercedes' grootste roadster alweer een topper van formaat zal worden. Dit model verenigt als geen ander de ultieme luxe van een cabrio met de sportiviteit van een supercar. Die laatste karaktertrek zal natuurlijk nog eens te meer in de verf worden gezet door de SL 63AMG.

 Hoe dit model er effectief zal gaan uitzien, is nog niet geweten. De jongens bij BenzBoost hebben het volgens mij toch al bij het juiste eind. Op de foto's zien we een supersportieve variant van de SL die toch nog niet het minste van zijn elegantie lijkt te zijn verloren.  

 Onder de motorkap van deze sportiefste SL zal naar alle waarschijnlijkheid een twin turbo V8 komen te liggen met een vermogen van ruim boven de 500pk. We verwachten meer nieuws in de loop van de komende maanden.

 via BenzInsider

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 13:21
afbeelding van Techno Patat

Heeel mooie renders! En de kans is wel groot dat ze er niet ver van zitten! Hebben ze gebruik gemaakt van de CL/CLS 63 bumpers? Want daar doen ze me wel erg aan denken :p

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws