Apple patenteert bedieningsinstrument voor in de wagen

Apple heeft een dozijn aan patenten ingediend, de meest opvallende is dit bedieningsinstrument voor in de wagen, een tot nog toe onbekend idee. Het probleem dat Apple wil oplossen is mede door hen veroorzaakt. Het stijgende aantal mobiele apparaten zorgt ervoor dat ze ook vaak apart dienen te worden bediend. Wagens kunnen bijvoorbeeld de muziek wel afspelen, de bediening van het apparaat dient vaak al rijdend te gebeuren.

Dit instrument, dat wordt vastgeklikt op het stuur en erg hard lijkt op een Nano, moet ervoor zorgen dat de aandacht van de bestuurder steeds op de baan blijft. Je zou zonder probleem van liedje, radio, internetradio moeten kunnen veranderen op je iPad, iPod of iPhone. Het monteren zal altijd op het handvat zelf zijn. Het apparaat vastmaken aan het hart van het stuur zou de werking van de airbag kunnen verstoren.

Of Apple daadwerkelijk met dit product op de markt komt, is nog erg onzeker.

Apple patenteert bedieningsinstrument

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Quin 20:17
afbeelding van Quin

Goh, meeste wagens hebben wel een optie om een Bluetooth-systeem in te bouwen voor muziek af te spelen (ik gebruik dat dagelijks). Misschien als dit tegen een spotprijsje komt dat het wel een kans heeft. Maar Apple kent geen spotprijzen, vrees ik :).

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws