Ssangyong's Saloncondities 2020 [sponsored]

Ssangyong Saloncondities 2020

Ssangyong komt naar het autosalon met een uitgedund gamma. Vrees echter niet, dat wil niet zeggen dat er minder kortingen te rapen zijn dan voordien.

Ssangyong pakt uit met kortingen op de Tivoli en de Korando. De Onyx- en Amber-versies zorgen voor extra uitrusting aan een voordelige prijs. Daarnaast doet Ssangyong een krachttoer door het Hard Top pack op de Musso gratis aan te bieden en tegelijk nog wat korting te geven op het werkpaard. Zo kost een Musso Hardtoppack nog 30.762 euro, inclusief Ecobonus.

Ook is de Onyx-versie van de Tivoli er al vanaf 20.090 euro, terwijl je voor de Amber-versie nog 17.290 euro betaalt. Een voordeel van respectievelijk 3.900 en 3.700 euro, inclusief Ecobonus.

ssangyong-saloncondities-2020

De gloednieuwe Korando wordt dan weer aangeprezen aan 21.890 euro in Amber-livrei, dat niet eens zoveel meer dan een Tivoli Onyx. De Korando Onyx staat vanaf 26.390 euro voor je deur. Hierbij gaat het om een voordeel van 4.700 of 4.900 euro, inclusief Ecobon.

ssangyong-saloncondities-2020

Ook bij Ssangyong zijn er voorwaarden verbonden aan de Ecobonus, bij het inleveren van je oude wagen. Alle Ssangyong-promo's vind je terug op hun website, met één muisklik.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws