Ken Block zijn nieuw hoofdkwartier kan er best mee door

Ken Block HQ

En dat is het understatement van de dag. De man die wereldbekend werd door zijn hooniganisme hernoemde zijn "Monster World Rally Team" naar "Hooningan Racing Division" en vond het tijd voor een nieuw hoofdkwartier.

Het nieuwe hoofdkwartier bevindt zich in Park City Utah (VS) en is het ontwerp van een rijke man met de fantasie van een klein kind... Maar dan op een goede manier.

De belangrijkste design features zijn de containers die dienst doen als kantoren, een meeting room met een velgentafel en een gigantische gameroom met uiteraard de Dirt franchise die van het scherm spat.

Ken Block HQ

Het kleurenpalet van het nieuwe hoofdkantoor houdt nog het midden tussen epilepsie en kleurenblindheid. Kens signature gifgroen wordt afgewisseld met felblauw.

Ken Block omschrijft het zelf als:
"Having been involved with the leasing and building of office space for other companies like DC Shoes, I wanted to avoid the inflexibility of constructing a space made of lumber and sheetrock walls. Using recycled shipping containers as the building blocks for the Hoonigan Racing Division headquarters is not only more environmentally friendly, but it gives us the flexibility to add more infrastructure and the ability to pack the entire facility onto trucks if we ever needed to relocate. It also provides a unique element to work with that is visually stunning and really adds to the creative environment of the space. I honestly could not be more stoked on the finished product."

Ken Block HQ

Verder is er een grote ruimte voorzien om te werken aan de wagens. Block zelf wou dat zijn "dreamfactory" kon concurreren met M-sport en Prodrive (beide rally merken). Daarom opteerde hij voor een flexibele werkplaats.

Ken Block HQ

Ter goeder orde, Ken Block verandert de naam van het rallyteam maar de sponsors blijven behouden.

Droomkantoor of iets te veel van het goede (lees: geld)? Aan u de keuze...

Ken Block HQ
Ken Block HQ
Ken Block HQ

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 20:02
afbeelding van Techno Patat

Droom! Ik mis enkel nog wat vette bandensporen!!!

Dequal 22:13
afbeelding van Dequal

Verwarm maar zo'n ruimte ne keer... Gewoon een loods met een containers uiteindelijk.

Techno Patat 15:17
afbeelding van Techno Patat

Als ik geld genoeg had om een kantoor in te richten naar de goesting van een klein kind zou die verwarmingskosten me geen zak kunnen schelen :D!

En ook, als het bedoeld is om aan auto's te serken moet je toch sowieso een loods-isch hebben. Dan kan je er zowel direct alles inzetten...

Yvesw 15:22
afbeelding van Yvesw

In Amerika verwarmen ze zo'n gebouwen door 20 V8's continu te laten draaien :-p

Mij lijkt het trouwens eerder een reclame-stunt/ showcase. De beelden zijn heel de wereld rond gegaan, iedereen weet van zijn Rally-team, 'nuff said.
Die man gaat er volgens mijn bitter weinig aanwezig zijn... :-)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws