Exclusieve nieuwe Lamborghini met 800 pk op Pebble Beach

lamborghini_concept_2015

Wanneer je rekening flink gespijsd is, kan het niet slecht zijn om een tripje naar het grootste concours van de wereld te boeken. Lamborghini gaat er namelijk in opvolging van de Reventon en Veneno een nieuwe exclusieve bolide aan een beperkt publiek laten zien.

Er is nieuw en exclusief werk op komst bij Lamborghini en er is al heel wat informatie boven komen drijven. De naam, die weten we nog niet. We weten al wel dat de officiële voorstelling niet voor zomaar iedereen gaat zijn en dat je 7 cijfers voor de komma kwijt bent voor je de trotse bezitter kan worden. Net zoals zijn voorlopers de Reventon en Veneno gaat hij maar in beperkte oplage gemaakt worden waarvan 20 in coupé- en 10 in roadstervariant.

De basis voor deze nieuwe hyper-Lambo gaat de Avantador SV LP750-4 zijn, zoals je wel had kunnen voorspellen. Onderhuids gaat het blok gekieteld worden tot een goeie 800 pk, bovenhuids schudt hij wat kilo's van zich af en wordt het geheel aerodynamischer.

Voorlopig niets dan ontkenning bij Lamborghini en dat was te verwachten. Je moet namelijk al één of meerdere Lamborghini's bezitten om überhaupt uitgenodigd te worden door het merk om kennis te maken met hun nieuwe paradestier. Zeg echter nooit nooit, want misschien neemt Lamborghini hem wel mee naar het autosalon van Frankfurt. Met een wilde stier weet je immers nooit wat er gaat gebeuren.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws