Welke moderne wagen heeft de lelijkste tankklep?

Het grootste aandeel van chauffeurs weet waarschijnlijk niet eens hoe hun tankklep er uit ziet. Voor anderen kan het een eeuwige doorn in het oog zijn. Wat is de lelijkste tankklep die jullie kennen?

Een kleine vlek op elke wagen, maar wel eentje die enorm belangrijk is. Want zonder tankklep heb je geen plaats om GoGoJuice in je wagen te gieten. Buiten dat je ze zowel links, als rechts kan tegenkomen op een auto, verschillen ze ook enorm in vorm. Soms zijn ze echter niet zo geslaagd.

Renault Espace

Een knoert van een wagen, met een tankklep niet groter dan een post-it.

Peugeot RCZ

Geweldige wagen, maar door de positie van de tankklep, zal je altijd een paar druppels op de carrosserie lekken na het tanken.

Volkswagen Polo

Eigenlijk alle wagens met een ronde tankklep. Niets heeft een hoger puistgehalte dan zo'n joekel van een cirkel op de carrosserie.

Welke wagens kennen jullie met een lelijke/ onpraktische/ ridicule tankklep?

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Quin 13:00
afbeelding van Quin

Inderdaad, van een tankklep vind je eigenlijk niet veel geslaagde creaties. De tankdop zelf kan dan wél aardig mooi zijn, zoals eentje van een Giulietta (waar je wel moet voor bijbetalen :))

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/ff/1a/0e/ff1a0ea2f044561a0e0488de...

Dave 12:13
afbeelding van Dave

De fiat coupè had een redelijk mooie tankdop, samen met de krachtige en prachtig klinkende geblazen 5 cilinder de enige pluspunten.

Gr, Dave

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws