Man Maths: Waarom de Liberty Walk M4 de M4 is die je moet hebben

liberty-walk-m4_01

Van plan om met je zuurverdiende centen een nieuwe BMW M4 aan te schaffen? Hou je knip dan nog even toe! Want dankzij ons rijd je voor minder geld met een veel stoerdere Liberty Walk M4!

De BMW M4, in wezen de Golf GTI voor rijke jongeren. Waardoor de nood om hem te personaliseren groot is. Want laat ons eerlijk zijn, je wilt toch niet knal dezelfde M4 tegenkomen aan discotheek Highstreet? Wel, we gingen op onderzoek en hebben de oplossing voor je. Meer nog, volg je ons stappenplan, dan houd je nog wat zakgeld over om een fles Laurent-Perrier leeg te spuiten in het publiek vanaf je VIP-tafel. Jep, we weten hoe M4-rijders rollen...

Stap 1: Koop een 2dehands M4 in Duitsland

In Duitsland krijgt elk tweede kind van een gezin een gratis M4. Althans dat moet wel, want de tweedehandssites lopen er over van de coupes. Alleen al op AutoScout24 staan er 554 exemplaren te wachten op een nieuw baasje (meer dan de 396 stuks die überhaupt zijn verkocht in België). Met prijzen die vlot 30.000 euro onder die van een nieuw exemplaar in België gaan. Wij vonden meteen ééntje uit 2014 met amper 15.000 km op de teller. Prijs? 58.900 euro, al onderhandel je er makkelijk nog die 900 euro af. Waardoor je dus een in de opties gestoken M4 hebt voor 22.000 euro onder de nieuwprijs in België.

liberty-walk-bmw-m4

Stap 2: Rij naar het Verenigd Koninkrijk

Brexit is goed nieuws voor je M4, want door de Pond in vrije val is het lekker goedkoop om bij onze buren over het water een bodykit van Liberty Walk te installeren. 8.968 euro vragen ze daar voor de kit in koolstofvezel (je gaat toch niet voor glasvezel, stumperd). Of de installatie mee in die prijs verrekend is geven ze niet mee. Maar kom, we doen niet moeilijk, laten we de kit met installatie schatten op 12.000 euro. Restbudget: 10.000 euro.

Stap 3: Laat je M4 wrappen

Hij staat al lekker breed, je M4. Echter heb je een bodykit met een andere kleur dan je wagen. En je wilt er toch niet uit zien als Kevin van om de hoek met z'n Honda Civic Type-R met ongespoten voorbumper? Daarom rijd je best rechtstreeks naar een wrappingbedrijf om je M4 zijn unieke look te geven. Fluoblauw lijkt ons wel iets. Of TRON-lijnen op een matzwarte wrap, daar vallen vrouwen tegenwoordig voor in zwijm. Prijs? Zo'n 5.000 euro. Restbudget 5.000 euro.

liberty-walk-bmw-m4

Stap 4: Clubben maar!

Daar sta je dan, met je Liberty Walk M4 die de Range Rover van je vader er uit doet zien als een mager beestje. Meer nog, je hebt 5.000 euro minder betaald dan je overbuur van middelbare leeftijd voor zijn nieuwe standaard M4. Budget genoeg om deze zomer elk weekend rond te schuimen in de talrijke nachtclubs van België. Wedden dat je succes gaat hebben?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws