Schrijf je nu in voor de Autofans Endurance Karting! (18/09/21)

Autofans Endurance Karting 2020 info inschrijven

50% volzet Goed nieuws! Want op 18 september trekken we bij Autofans opnieuw onze kartingoutfit aan om twee uur lang wiel tegen wiel te strijden voor de overwinning. Jawel, de Autofans Endurance trekt weer naar Inkart. Schrijf je team snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Bestaat er een betere sport dan karting om met je vriendenbubbel aan social distancing te doen? Wij vinden alvast van niet. Daarom dat we dit jaar weerom de Autofans Endurance organiseren. Twee uur lang wiel tegen wiel strijden richting de overwinning? We hebben er nu al zin in! Meer nog, dit jaar hebben we een fikse korting voor de deelnemende teams kunnen regelen.

De Race

Het deelnemersveld bestaat uit 20 teams van vijf personen die strijden voor een plaatsje op het gegeerde podium. Na de briefing door de marshalls krijgen de teams via loting een kart toegewezen. Het strijdwapen van de avond is dan gekend! De racekart van dienst zal je leren kennen tijdens de qualifying van 30 minuten.

Autofans Endurance Kart

Daardoor krijgen teams de kans om circuit en kart te leren kennen maar zullen ze uiteraard ook pogen een zo snel mogelijk tijd neer te zetten. Want de snelste tijd van elk team bepaalt uiteraard het startklassement. Moeten we dan nog zeggen wat daarop volgt? De Autofans Endurance Karting natuurlijk! een race van maar liefst 2 uur waarbij tactiek, uithoudingsvermogen en stalen zenuwen het verschil tussen winnen en verliezen betekenen.

Hongerke?

Na twee uur karten, nagelbijten en toejuichen honger gekregen? Geen enkel probleem! Want afsluiten doen we met een (optionele) BBQ. Het ideale moment om zopas uitgehaalde capriolen met elkaar te delen. Of om gewoon je honger te stillen natuurlijk. Ook vrienden, collega's of wederhelften zijn trouwens welkom op de BBQ!

Autofans Endurance Kart

De korting

We beloofden het jullie hierboven. Autofans heeft samen met Inkart een fraaie korting kunnen regelen voor de teams. Daardoor kunnen we de teamprijs laten zakken naar 150 euro. Anders gezegd: voor 30 euro per persoon krijg je 2 uur karttijd (te verdelen over je team) én drivetime tijdens de kwalificatieronde. Dat ruikt hier naar een koopje!

Details en prijzen

Waar: Inkart
Adres: Ooievaarsnest 33, 2870 Ruisbroek (België)
Datum: 18/09/2021
Uur aanvang: 16:00
Uur einde/ start BBQ: 20:00
Teamprijs: € 150 incl. btw (max 5 personen of €30 pp) Prijs BBQ: € 25 pp. incl. btw

Schrijf je hieronder in!


Autofans en Inkart volgen alle coronaregels en -wetgevingen die op dat moment van toepassing zijn. Gescheiden in- en uitgang, ontsmettingsgel en een hoogvermogen ventilatie van het circuit voor een optimale veilige luchtstroom. Inkart voorziet verder door UVC gedesinfecteerde helmen. Alle info over corona-proof racen bij Inkart kan je HIER lezen.


Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 7 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
John 10:25
afbeelding van John

Moet je een team van 5 samenstellen of mag het ook met minder? (Kwestie van wat meer minuten in de kart te kunnen doorbrengen) :-)

Yvesw 11:12
afbeelding van Yvesw

John: Minder personen mag, al blijft de teamprijs 150 euro én moet je wel een minimaal aantal wissels uitvoeren (om het eerlijk te houden). ;-)

John 11:19
afbeelding van John

Cool, de dingen die je opnoemt, zijn volkomen logisch en acceptabel. Nu op zoek naar een team :-D

DaanV 14:00
afbeelding van DaanV

YvesW: Mogen we ook alleen rijden en de pitstops maken door een rondje rond de kart te lopen?

Wim 10:15
afbeelding van Wim

yes

willems philip 22:54
afbeelding van willems philip

wat is de minimum leeftijd om in te schrijven?

Wim 10:14
afbeelding van Wim

16

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws