BMW trekt streep door X4

BMW X4 info

Nu de BMW X3 in het nieuw steekt, kijken BMW-klanten met een meer twijfelachtige smaak zonder twijfel reikhalzend uit naar de X4. Volgens nieuwe info zou die er echter niet meer komen en neemt de X2 diens plaats voor een stukje in.

Het waren de collega's van Motor1 Italië die het nieuwtje te horen kregen van BMW. Volgens het merk uit Duitsland is er in de line-up geen plaats meer voor een opvolger van de X4 nu de X2 een stuk gegroeid is. Of dat wil zeggen dat de X4 compleet uit de picture is? Wel, niet helemaal...

Neue Klasse X Coupé

Het lijkt er namelijk op dat BMW stiekem andere plannen heeft voor de X4. Zo krijgt de nieuwe X3 geen elektrische afgeleide meer om zo plaats te maken voor een productieversie van de Neue Klasse X. Je kan er echter geld op inzetten dat die ook een coupé-afgeleide zal krijgen. De Neue Klasse X Coupé? het zou zo maar eens kunnen.

BMW X4 info

Waarom er dan überhaupt nog een nieuwe X3 met verbrandingsmotor werd gebouwd? Simpel, de X3 is momenteel het volumemodel wereldwijd voor BMW. Waardoor ze met de nieuwe generatie nog even op veilig spelen. In 2027 krijgen we volgens ingewijden de "iX4". De huidige generatie X4 zal zonder twijfel in alles stilte uitgefaseerd worden dit jaar.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws