Top Gear knalt 30 juni terug op het scherm

Top Gear Seizoen 20

De Top Gear fabriek zit dit jaar aan hun 20ste seizoen. Binnen elf dagen (30 juni) kan je de eerste aflevering bekijken van dat seizoen op BBC2 en BBC HD. Om ons warm te maken voor het seizoen sturen ze een reeks beelden de wereld in.

Wij verzamelden enkele beelden die jullie - en deels ons - moeten overtuigen dat Top Gear seizoen 20 niet meer van hetzelfde is. Het vorige seizoen kon niet overtuigen en Top Gear Live was voor velen ook een grote teleurstelling. Kan seizoen 20 soelaas brengen en het trio terug op het juiste spoor krijgen? Dat kan enkel de toekomst uitwijzen. De nabije toekomst om exact te zijn want 30 juni verschijnen ze terug op het scherm.

De beelden die ons warm maken voor het 20ste seizoen:

Top Gear Seizoen 20

De BAC Mono is een geweldige machine, Jeremy zijn gezicht zien verschrompelen is een kleine extra.

Top Gear Seizoen 20

De F12 Berlinetta in een filmpje gegoten van Top Gear. Dat belooft een heerlijke ode aan die brullende V12 te worden .

Top Gear Seizoen 20

Nog eens een origineel onderzoek. Wat is de beste taxi ter wereld?

Top Gear Seizoen 20

Mannen die worsten bakken, niet meteen spannend. Het wordt wel spannend als je weet dat deze BBQ er is om de nieuwe "reasonably priced car" voor te stellen.

Top Gear Seizoen 20

Misschien wel een reden om niet te kijken. Drie mannen van middelbare leeftijd in een te strakke wetsuit. Aan jullie de keuze.

Kijken jullie uit naar het nieuwe seizoen? Of is de Top Gear Machine over zijn hoogtepunt heen?

EXTRA: De trailer die wordt uitgezonden op de beep:

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 07:34
afbeelding van Techno Patat

Het is over z'n hoogtepunt heen, maar het is wel nog steeds de hoogste top qua automotive entertainment naar mijn mening. Het blijft gewoon super, en vorig seizoen vond ik niet echt een teleurstelling hoor...

Fifth gear is ook leuk trouwens, maar je kan er enkel maar met andere autoliefhebbers over praten. Want geen kat die blijft kijken als ze het tegenkomen. Laat staan dat ze express gaan kijken... Dat is bij Top Gear dan wel anders.

Ik ga allesinds parraat zitten voor wat hersenloos autoplezier zondag en 8 dagen (ja toch. De zondag hè?)

Stelthak 18:35
afbeelding van Stelthak

Het is entertainment in de eerste plaats, en het gaat over auto's. Ik blijf ook kijken, veel beters valt er toch niet te zien. Fifth Gear neem ik op, zodat saaie stukken snel kunnen doorgespoeld worden.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws