Er komt geen model onder de Porsche Boxster/Cayman

porsche-cayman-8_0

In een interview maakt Porsche topman Detlev von Platen bekend dat er geen nieuwe instapper komt voor Porsche en zwijgt hij in alle talen over een nieuwe Porsche supercar of mini Panamera.

Detlev von Platen is CEO van de Noord-Amerikaanse afdeling van Porsche. Hij geeft aan dat er geen nieuwe instapper komt voor Porsche die zich onder de Cayman en Boxtser zou positioneren. Onlangs gingen de geruchten dat die nieuwe instapper Porsche 718 ging heten, maar dat wordt nu allemaal officieel ontkend. Officiële reden is dat het vandaag "niet de goede moment zou zijn".

Wat ook weerlegt wordt is de eventuele komst van de Porsche 988, dat zou een concurrent voor de Ferrari 458 Italia worden met een acht-in-lijn motor en vier turbo's. Ook over een mini Panamera werd snel gezwegen, geruchten gaan desalniettemin wel dat hij er komt, al zou de lancering uitgesteld zijn tot 2019.

Waarover hij het wel wou hebben is het succes van Macan die alle verwachting overtreft. In Amerika is de gemiddelde wachttijd nu al zes maanden en spenderen klanten gemiddeld 12-14% extra aan opties.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws