Ford S-Max en Edge gaan aan de Vignale (2016)

ford-edge-vignale_01

De Mondeo hoeft voortaan niet meer alleen in het Vignale-hoekje te staan, want ook de S-Max en Edge komen er in de door Ford in het leven geroepen hoge uitvoering. Een lijn die de Blauwe Ovaal zelf omschrijft als een 'product- en gebruikerservaring'.

Bij Ford kwamen ze een tijd terug tot het besef dat haar cliënteel best nog wat rijkelijker aangeklede versies van bestaande modellen wilt kopen. Waardoor de Vignale-lijn het levenslicht zag met de Mondeo als eerste luitenant. Die krijgt nu versterking van de S-Max Vignale en Edge Vignale, al kan je vanaf nu ook de Mondeo Vignale in 5-deurs verkrijgen (voordien enkel 4-deurs en Clipper).

Het recept is bekend. Uiterlijk wat meer chromen accenten en een afwerking die naar een hoger plan wordt getild. Idem voor het interieur, waar rijkelijk met leder wordt gestrooid. Het gloednieuwe SYNC3-infotainmentsysteem trekt ook richting Vignale. Al stopt het daar niet, want buiten het product is er ook een gebruikerservaring. Een watte?

ford-edge-vignale

Met Vignale naar de F1 in Monaco

Ford verwent haar klanten namelijk met unieke uitstapjes naar luxueuze hotels en exclusieve aanbiedingen op het vlak van theater, muziek en sport. Iets specifieker, Vignale-klanten zullen via Ford de mogelijkheid krijgen om richting de French Open, Monaco GP en de Chelsea Flower Show te trekken. Zolang je er maar voor betaalt natuurlijk.

ford-edge-vignale

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws