Lost Volkswagen Dieselgate op met een smak geld voor eigenaars?

dieselgatedday

Moeten we Amerikaanse media geloven, dan heeft Volkswagen in de US of A eindelijk een oplossing voor het sjoemelschandaal. Dat was nodig, want na eerder uitstel hadden ze tot vandaag om met een vergoeding op de proppen te komen. Een term die je letterlijk kan nemen, want VW zou wel eens een bedrag van 5.000 dollar opsturen naar elke eigenaar van een sjoemeldiesel in de VS.

Als hongerige wolven hebben de nodige advocaten en de Amerikaanse overheid zich gestort op het dieselschandaal van Volkswagen in Noord-Amerika. Eerder vroeg VW al uitstel om met een oplossing op de proppen te komen, nu zou die er eindelijk zijn. Eentje die verder gaat dan enkel het 'aanpassen' van de wagens.

Zo spreekt Reuters van een cashvergoeding voor maar liefst 600.000 eigenaars van 5.000 dollar per persoon. Een smak geld voor Volkswagen natuurlijk. Maar als ze op die manier uit het oog van de storm kunnen komen, dan lijkt het geen stomme zet. Het aandeel van het merk ging alvast prompt met 6 procent omhoog na het aankondigen van de 'vergoeding'.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws