Tesla stelt op 17 oktober nieuw product voor

tesla-models-price

Tesla-fanaten kunnen weer in hun handen wrijven, want hun oppergod Elon Musk liet via een tweet weten dat het merk begin volgende week een nieuw product zal voorstellen. Ietwat onverwachts, dat geeft Musk zelf toe, waardoor de geruchtenmolen op volle toeren draait.

Waar meer traditionele constructeurs eerst zeven keer vergaderen en dan het marketingteam een korte tekst laten neerpennen op de perswebsite, zwiert de CEO van Tesla, Elon Musk, gewoon zelf nieuwe informatie de wereld in via zijn Twitter-account. Dat deed hij weer eens gisteren, met volgende tekst: Tesla product unveiling on the 17th (unexpected by most), followed by Tesla/SolarCity on the 28th.

Een tekst die zich naar het Nederlands laat vertalen als: Hey joh, volgende week maandag stellen we een nieuwigheid voor, waarvan we zelf niet wisten dat we het dan gingen doen.

Sta echter niet te hard van je éne op je andere been te springen. Want een nieuwe wagen is onwaarschijnlijk. Logischer lijkt het showen van de uiteindelijke productieversie van de Model 3 of - nog meer waarschijnlijk - de uitrol van de tweede generatie Autopilot. Die brok technologie is namelijk niet onbesproken gebleven de laatste maanden waardoor Tesla waarschijnlijk naarstig werkt aan een slimmer systeem.

Dat, of Elon Musk gaat live zijn brein uploaden in een supercomputer in een poging de wereld over te nemen. Met de man weet je namelijk nooit...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws