Belgische Rolls-Royce Wraith 'Week-end à la Mer' kost 360.000 euro... exclusief BTW

rolls-wraith-week-end-_a-la-mer_03

Tijdens de Zoute Grand Prix stelde Rolls-Royce een uniek voor België geprepareerde Wraith voor. Die welbekkende en sierlijk ogende 'Week-end à la Mer' staat nog steeds te koop. Al kan je als sterveling beter 3 hypotheken op je huis nemen. Heb je echter net Euromillions gewonnen, dan zouden we niet verder zoeken.

Rolls-Royce Motor Cars Brussels houdt zich niet stil. Want in plaats van te wachten tot klanten de deur binnen springen, laat het zelf sporadisch unieke modelletjes creëren in samenwerking met de Bespoke-afdeling in Goodwood. Denk maar aan de Spa-Francorchamps Edition. Deze keer trekken ze niet naar het circuit maar wel een weekendje naar de zee met de Wraith Week-end à la Mer.

Die one-off Wraith laat zich kenmerken door de Peacock blauwe lakkleur die met de Mugello rode coachline een knipoog brengt aan Knokke-Heist, aldus Rolls. Ons zeebloed begint pas sneller te slaan eenmaal je de deur - tegen de richting - open slaat. Want de sisal vloermatten en Mocassin lederen zetels doen ons spontaan denken aan de zwoele zomerdagen aan de Belgische kust. En jawel, die bestaan.

rolls-wraith-week-end-_a-la-mer

Wil je zelf heel het jaar door genieten van die zee-herinnering, dan zal je best diep in de buidel moeten tasten. Deze Wraith Week-end à la Mer staat namelijk nog te koop, met een kaartje eraan van 360.000 euro. Zonder BTW trouwens, want wie zet zijn Rolls nu niet op de zaak?

rolls-wraith-week-end-_a-la-mer

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Carlos 07:27
afbeelding van Carlos

Wat nen bazenbak is dat toch. Dedekke he :-p.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws