Tesla Model 3 bijna uit de startblokken

tesla_model_3

Buiten een prototype dat een keer gespot is, was de Tesla Model 3 nog een goed verborgen geheim voor de wereld. Maar nu is er een foto de wereld ingestuurd.

Een foto van de Model 3 of toch van een stuk van de Model 3, een stuk van het koetswerk om precies te zijn. Het wordt tijd dat Tesla wat actiever begint te worden met de Model 3 aangezien de eerste binnen twee maand van de band moet rollen. De Tesla Model 3 gaat zich onder de Model S plaatsen als volledig elektrische instapper.

Aan deze ene extra foto hebben we praktisch niets. Het toont niet veel nieuws waardoor we kunnen afleiden dat het prototype dat een tijdje geleden gespot is wel degelijk zeer veel (lees: bijna alle) aspecten overneemt voor de productie variant. Tesla hoopt 5.000 exemplaren per week te kunnen afwerken om zo de vraag naar hun hopelijk nieuw verkoopsucces te kunnen volgen. De prijs van om en bij de 33.000 euro zal al beter te betalen zijn dan de best hoge prijs van de Model S maar in de Model 3 zal je geen P100D-versie moeten verwachten.

Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
3dward 10:32
afbeelding van 3dward

Er zijn de laatste weken 4 verschillende model 3's gespot in 4 verschillende kleuren dichtbij de Teslafabriek. Je kan er veel hoge resolutie foto's van terugvinden... Tesla staat al heel ver met model 3.

Rambo 15:47
afbeelding van Rambo

Bij de vorige tesla modellen is al gebleken dat Dollars naar euro's omrekenen niet werkt.
In Europa is de wagen duurder waardoor de Dollarprijs ongeveer overeenkomt met de europrijs. Wagen zal eerder rond de €40.000 kosten.
Wie mij die wagen aan €33000 kan verkopen mag het contract al opmaken.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws