Omnicraft: Ga binnenkort op onderhoud bij Ford

ford_omnicraft

Met je Opel, Citroën en waarom ook niet; Audi A8 op onderhoud bij Ford, dat is de toekomst. Want Blauwe Ovaal creëerde onder de Omnicraft-noemer 2.000 vaak voorkomende onderdelen voor auto's van alle merken.

Zit er een Forddealer om de hoek en ben je het beu om 200 meter verder te rijden voor je eigen dealer om de andere hoek? Dan kan je voortaan gewoon bij die Forddealer langs voor je klein onderhoud of reparatiewerk. De Blauwe Ovaal richtte namelijk Omnicraft op, een merk voor algemene onderdelen. Momenteel gaat het alvast over 2.000 van de meest gevraagde wisselstukken in Europa. Denk oliefilters, remblokken maar ook startmotoren en alternatoren.

De achterliggende reden van deze zet spreekt voor zich; dealers meer omzet te laten draaien. Want met Omnicraft opent Ford het boek van potentiële klanten voor dealers met duizendvouden. Binnenkort dus met je Mercedes op klein onderhoud bij de Ford-dealer voor een zacht prijsje, waarom niet?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
jre 11:36
afbeelding van jre

Zijn er ook plannen om de Omnicraft onderdelen aan particulieren te verkopen? Ik heb dat snel eens gegoogled, maar het lijkt enkel via de dealers te verlopen.

En worden het echt andere aanbiedingen, of is het gewoon Valeo of Bosch met een andere sticker op?

Evo X 22:51
afbeelding van Evo X

Word uw wagen in die garage dan niet minder betrouwbaar? (sorry, kon 't ni laten)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws