Borgward reïncarneert Isabella. Of ze daar blij mee is?

borgward-isabella-concept-2017_01

De Isabella, een tijdloze coupé en cabrio uit de jaren 50 van Borgward. Hoe die er anno 2017 moet uitzien volgens het Duitse merk? Als een vierdeurscoupé met een futuristisch lijnenspel. Foei Borgward.

Kijk, we zijn de laatsten om te zeggen dat je moet blijven vasthouden aan je verleden. Maar soms moet je toch vasthouden aan bepaalde dingen. stel je voor dat Audi beslist om van de volgende generatie TT een busje te maken met plaats voor zeven. Juist ja, klopt niet helemaal. Laat dat net zijn wat Borgward deed met de Isabella. In de jaren 50 een fraaie coupe en cabrio. Waardoor je zou denken dat 'ie decennia later terug zou opduiken als een moderne coupé.

Daar heb je het mis.

Want Borgward is trots op haar Isabella concept van 2017, een vierdeurscoupé die een synergie moet vormen tussen schoonheid en technologie. Echt tegenkomen doen we dit evenwel niet, want Isabella is tegenwoordig vooral een anonieme concept. Het kon evengoed iets van Renault of Fisker zijn. Nu goed, tegen het einde van het jaar hoopt het Duitse Borgward alvast auto's aan de man te kunnen gaan brengen. Met de BX7, een SUV, als showroomtrekker. Benieuwd hoe dit verhaaltje af gaat lopen.

borgward-isabella-concept-2017
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws