Worden BMW M3 en M4 beter met M Performance onderdelen? Nee, dat worden ze niet

BMW M3 M4 M Performance 2020

BMW heeft naast de lancering van haar nieuwe M3 en M4 ook de M Performance-catalogus open getrokken. Als je de grille van de nieuwe sportievelingen al té polariserend vindt, dan kijk je best niet naar de achterkant van zo'n M Performance exemplaar...

Bij BMW weten ze verrekt goed dat de nieuwe generatie van de M3 en M4 voor een hoop reacties zou zorgen. Slim gezien, want daardoor komen de sportieve afgeleiden uitgebreid in de spotlight. De vraag is echter vanaf wanneer je medische acties moet ondernemen, want BMW lijkt haar designers wel extreem veel vrijheden te hebben gegeven. Tot op zo'n punt dat zowat alle kenmerken voor een M-auto compleet verdwenen zijn. Via M Performance kan je ook de typerende 4 einddempers buiten zwieren.

Need For Speed Most Wanted?

Nu goed, je krijgt nog steeds 4 einddempers als je de M Performance-uitlaat en bumper aanvinkt op je bestelformulier. Alleen worden die én centraal én schuin geplaatst. Het resultaat is iets dat zo uit de tuningscene van 2005 komt gerold. Een periode die we toch al even ontgroeid leken. Al is het niet allemaal kommer en kwel. Want M Performance biedt je ook een aangepaste ophanging die afgesteld werd op verschillende racecircuits en straffer remgerief aan.

BMW M3 M4 M Performance 2020

Ook voor de visuele details is de M Performance-catalogus lang. Denk aan koolstofvezel en of Alcantara accenten. Specifieke 21-duims velgen. Er is zelfs ruimte voor een M Performance autohoes moest je even niet naar je M3 of M4 willen zien. Potentieel wel het meest logische product in de catalogus. Ach, misschien moeten we er gewoon even aan wennen, aan dat nieuwe design. Wat denk jij?

Bekijk hieronder de M3 en M4 met Performance Parts in al hun glorie:

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Dominique 08:12
afbeelding van Dominique

BMW heeft de bal volledig misgeslagen hier. Ik vrees dat deze generatie van M-modellen snel vergeten zal worden

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws