Volvo XC60 krijgt bijna onzichtbare facelift (2021)

De Volvo XC60 is aan zijn vierde levensjaar begonnen en dat betekent in de autobijbels dat het tijd is voor een facelift. Eentje die je amper ziet, in dit geval.

Dat hoeft ook niet, want de lijnen van de XC60 verouderen mooi en zolang Volvo het design blijft hanteren op het hele gamma merk je de jaren amper op bij de XC60.

Toch worden er uiterlijk wat wijzigingen doorgevoerd. Zo krijgt hij een nieuwe grille en werd de voorbumper ook licht hertekend. Hij krijgt ook nieuwe lichtmetalen velgen en de kopers kunnen voortaan kiezen voor een opgefrist aanbod aan lakkleuren.

Binnenin zijn er ook wijzigingen. Deze komen vooral het gebruiksgemak van de interface door de inzittenden ten goede. Zo krijgt de XC60 voortaan het nieuwe Android-infotainmentsysteem dat voordien al in de XC40 en ook in de Polestar 2 te gebruiken was. Verdere technische nieuwigheden vinden we in het vakje 'veiligheid', waar de XC60 voortaan vernieuwde camera's, radars en sensoren krijgt.

De vernieuwde Volvo XC60 is vanaf nu te bestellen en zal vanaf mei bij de dealers arriveren.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
this 15:13
afbeelding van this

Je bent dus nu vastgebonden aan een Android omgeving als je Volvo kiest? Ben je dan verplicht om in het Google systeem terecht te komen, of wordt dat er volledig los van gezien?

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws