Morgen trekt Volkswagen doek van ID.5

Teaser ID.5 Volkswagen

Volkswagen heeft te kennen gegeven dat het morgen het doek zal halen van de ID.5. Die ID.5 kan je zien als het SUV Coupe-broertje van de ID.4 en zal bij zijn lancering meteen ook beschikbaar zijn als GTX. Het GTI van VW's EV's zeg maar.

Veel info over de ID.5 hebben we momenteel nog niet. Al moet je niet al te ver zoeken om zowat alle details te weten. De ID.5 wordt namelijk het coupébroertje van de al in productie zijnde ID.4 SUV. Ga er dus ook maar van uit dat ID.5 grotendeels dezelfde styling, architectuur en aandrijflijnen over zal nemen. Of toch niet helemaal?

Nieuw hardware

Volkswagen kondigt namelijk aan dat het morgen de ID.5 zal voorstellen en in een adem laat het merk weten dat de ID.5 uitgerust zal zijn met nieuwe hardware. Over welke nieuwe hardware het juist gaat is niet helemaal duidelijk. Al is de kans reëel dat de ID.5 bijgewerkte elektromotoren zal voorstellen die weer net wat efficiënter werken. Op softwarevlak kondigt Volkswagen dan weer haar derde generatie aan voor elektrische auto's. Die Software generation 3.0 zal zonder twijfel via over the air updates beschikbaar worden voor ID.3 en ID.4. Morgen krijgen we alvast alle info over de ID.5!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws