MTM vestigt snelheidsrecords in Nardo

MTM is een Audi-tuner met ballen. Om te bewijzen dat hun stevige prestatiecijfers niet enkel grootspraak zijn, trokken ze met het Duitse Auto motor &Sport-magazine naar het circuit van Nardo, alwaar ze een aantal snelheidsrecords vestigden. In totaal reden de drie getunede Audi's samen meer dan 1.000 km/u. De MTM Audi RS6 Clubsport was, voorzien van 742 pk, de snelste met een duizelingwekkende top van 362,5 km/u.

De kakelversie MTM Audi R8 V10 Biturbo (777 pk en 880 Nm) haalde met 347,6 km/u net de kaap van de 350 km/u niet. Derde in deze snelheidstest was de MTM Audi TT-RS, die met zijn 412 pk goed was voor een tijd van 312 km/u. Het circuit van Nardo is niet enkel bekend om de hoge snelheden die er gehaald worden. Dit circuit vraagt erg veel van de wagens, en wagens die het hier aan hoge snelheden uithouden, zijn uitermate geschikt voor gebruik bij hoge belasting.

Bron: LifePR

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:28
afbeelding van Techno Patat

semtex: turbo turbo, die r8 kan je de turbo's niet openzetten door koeling, hoeveel zijn er niet afgebrandt met het rs6 blok? op de rs6 kan je bijna geven wat je wil, hij is er voor gemaakt...

best een net getal, hij loopt net een klein beetje uit op m'n volvotje :p!!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws