Hamann pakt de BMW X6 M aan

Ze hebben de lelijkste creaties bij Hamann, en elke keer ze iets nieuws op de markt brengen, is het zodanig lelijk, dat we het jullie willen meedelen. Hun nieuwste creatie is deze Tycoon EVO M, die op basis van de BMW X6 M werd gebouwd. Opvallen doe je er alvast wel mee. Zo werd de wagen 60 mm verbreed, krijg je gigantische luchthappers op elke plek waar het enigziens kon, nieuwe bumpers, andere sideskirts, extra LED-lichtjes, 23 inch velgen, een nieuwe diffusor met centrale uitlaat, een spoiler op het dak,... kortom: alles wat je bedenken kan. Onder de kap pakten ze de 550 pk aan en schroefde ze die op tot de volle 670 pk.

Binnenin koos Hamann voor 1 keer niet voor carbon. Ze gingen deze keer voor 'Nanan Salmon Leather'. Hamann zegt dat zalmleder een duurzaam en zeer luxueus goed is. Het lijkt ons eerder op slangenvel, maar het zou effectief van een zalm komen. Decadent.

Via AB.com

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Sven 12:04
afbeelding van Sven

er is inderdaad een Nederlands bedrijfje dat zalmleer looit. Van elke huid kan je overigens leer looien, benieuwd wat het volgende gaat zijn.

M. Wang 00:35
afbeelding van M. Wang

Heb er mijn bedenking bij

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws