Kopen of slopen? Edo Competition SLR McLaren Black Arrow

Als je een supercar van Mercedes wil kopen, ben je vandaag het best af met het tekenen van een SLS AMG-bestelbon. Tot voordien had je diezelfde handtekening onder de bon van een SLR McLaren moeten zetten. De supercar, die je momenteel nog minder op straat ziet, werd opgefrist door de tuner Edo Competition. Wat er optisch aan wijzigde zal ik onze gemiddelde lezer niet moeten uitleggen. Wat je wel moet weten is dat Edo Competition de V8 opwaardeerde tot niet minder dan 722 pk op 7.100 rpm, het maximaal koppel bedraagt 890 Nm. Volgens de tuner werkt hij met dat vermogen de sprint naar 100 km/u af in amper 3,4 seconden, de sprint naar 300 km/u neemt amper 24,5 seconden in beslag. De topsnelheid bedraagt 345 km/u. Foto's vinden jullie hier, een reactie kan je hier zetten.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 11:04
afbeelding van Techno Patat

mwaa, ik vind hem eigenlijk wel mooi! die rode stickers zou ik miss iets minder uitgesproken laten staan! maar het heeft wel iets :)! en vooral de 722 pk lijkt me wel leuk :p!

Yvesw 16:38
afbeelding van Yvesw

De stickers kunnen ook wel op zo'n wagen eigenlijk.
Komt zeker niet vulgair over.. Mss omdat de rest van de wagen zo vulgair is :p
Ik opteer toch ook eerder voor de SLR dan voor de SLS.. Als het een Mercedes MOET zijn. Anders blijf ik mijlenver weg van die twee wagens :p

Kenny 20:29
afbeelding van Kenny

@ Yvesw, als het echt moet, wordt het voor mij ook een SLR :-) Maar dan moet BMW wel van de kaart geveegd zijn ^^

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws