Armor-Tech Motors maakt jouw Mulsanne 1,15m langer!

Voor wie de Bentley Mulsanne nog niet luxe genoeg is, komt de Russische tuner Armor-Tech met dé oplossing. In totaal voegden ze 1.150 mm toe aan de standaard al 5,5 meter lange limousine. Natuurlijk voorziet de tuner naast de verlenging ook beter remmen en passen ze het chassis en de ophanging volledig aan zodat je geen nadelige gevolgen ondervindt van de verlenging.

Armor-Tech kan niet enkel je voertuig verlengen, ze kunnen - zoals de naam al deed vermoeden - je voertuig ook pantseren. 

Was je dus net op zoek naar een goed adres om je nieuwe Mulsanne te verlengen en te laten bewapen tegen bedreigingen allerhande? Dan ben je bij Armor-Tech Motors Group aan het juiste adres.

via WCF

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:35
afbeelding van Techno Patat

hmm, bij mij moet er helemaal niets verlengd worden, alles is lang genoeg zoals het is en er hebben nog maar weinig mensen geklaagd!

Enkel mijn beste maat z'n vriendin klaagt soms over m'n Volvo z'n achterbank die wat aan de korte kant is! (je had toch niets anders in gedachten hé ;)?)

Techno Patat 18:42
afbeelding van Techno Patat

mijn moppen nasty? het eerste dat ik er over hoor, het zijn jullie gedachten die vuil zijn!!!!!!

ik pleit onschuldig!

Yvesw 15:41
afbeelding van Yvesw

Patat... Je pleit nog schuldiger dan een genetisch gemanipuleerde aardappel die zich op een gewoon aardappelveld bevindt uit "vriendschappelijke redenen"...

Techno Patat 20:13
afbeelding van Techno Patat

+1 voor yves' vergelijking

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws