Startech verfraait Range Rover Evoque

Ik kan me vergissen maar volgens mij is Startech de eerste tuner die een Evoque onder handen neemt en op onze site terecht komt in een artikel. Startech stelt deze aangepaste versie voor ter gelegenheid van de Dubai Motor Show. Dan hoef je niet lang na te denken om er achter te komen dt 'luxe' een centrale term is bij de ontwikkeling van deze wagen. Als basis werd een vijfdeurs Evoque gekozen, die werd 35 mm verlaagd en er werden 21 inch velgen onder gestoken.

Verder werden nog een aangepaste bumper, een setje nieuwe uitlaateindes geplaatst om de buitenzijde wat te verfraaien. Niet té veel

aanpassingen dus, de Evoque is zo al opvallend genoeg. Binnenin kon er volgens Startech wel nog wat gewijzigd worden. Een nieuw stuurwiel werd gemonteerd, samen met aluminium pedalen en voetsteun. Het leder werd een combinatie van zwart en wit, terwijl carbon accentjes het geheel een sportief karakter meegeven.

Onder de kap een standaard 2.0 SI4 benzinemotor, voorlopig nog zonder wijzigingen, al zegt Startech bijna klaar te zijn met een kit om dat op te lossen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Dequal 12:38
afbeelding van Dequal

Gelukkig maar kleine aanpassingen aan het interieur. Valt nog goed mee, ben wel niet zo te vinden voor die velgen. Liever volledig zwarte velgen eronder.

Techno Patat 16:10
afbeelding van Techno Patat

De velgen doen me denken aan tempelierskruisjes ;)! En nee, dit zeg ik niet omdat ik net Assassins Creed heb gespeeld, ze hebben er de stijl van weg!

Voor de rest vind ik het niet m'n ding, kheb het niet zo voor zwart/wit! Ofwel wit, ofwel zwart of nog veel liever: een goed fel kleurtje!

Yvesw 17:33
afbeelding van Yvesw

Mij doen de velgen dan net aan zo'n American chopper logo denken (geen idee meer het welke)...

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws