DMC 3S: Surfista Silver Star voor Ferrari California

Het Duitse DMC bouwt op basis van de Ferrari California haar tuninggamma verder uit. De nieuwste creatie heet DMC 3S, wat staat voor Surfista Silver Star. Als zilverkleurige wagen beschikbaar dus, al gaan de aanpassingen wel wat verder. Het zilver is namelijk typerend voor het carbon dat gebruikt werd om de splitter vooraan en de diffusor achteraan te maken. Die zouden respectievelijk de luchtweerstand vooraan verbeteren en de downforce achteraan verbeteren.

Dat is dan weer nodig om de prestaties te kunnen garanderen. DMC bouwt superchargers in en past wat motorkenmerken aan om een vermogen van 606 pk los te weken uit de California, standaard is dat 460 pk. De topsnelheid komt daarmee op 325 km/u, de 0-100 sprint tikt af op 3,9 seconden. De wagen staat overigens op 21 en 22 inch ADV1-velgen.

De wagen is te zien op de Top Marques in Macau, van 24 tot 27 november. "China is now our greatest market." Aldus Thorsten Grebers, Sales Manager bij DMC Germany, onomwonden "There are now more millionairs in Asia than in Europe, and they love our German Quality."

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:32
afbeelding van Techno Patat

Subtiel aangepakte bodykit: Check
Goed uitgangsmerk: Check
VEEEEL Pk's: Check
Lekker kleurtje: Kan geregeld worden

Dit is volgens mijn checklist dus een wagen die getuned is zoals het moet! Merendeel van de golfclub bezoekers zien geen verschil met je vorige wagen, maar je rijdt er wel menig supercars mee zoek! Terwijl ik de california altijd al een baby-supercar vond! Maar de bodykit doet hem veel goed!!!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws