Noelle 750i is snelste Siebener van het moment

noelle-motors-_bmw-750i_02

BMW heeft de M760i met 600 pk uit een V12, Alpina puurt 608 pk uit de twinturbo V8. Noelle Motors, die sleuren 629 pk uit het V8-blok. Waardoor hun creatie in 3,6 seconden naar de honderd snelt. Rapper dan een KTM X-BOW of Pagani Zonda.

Een echte M7 zal er waarschijnlijk nooit komen. Echter, tuners vullen die leegte met een grob pk's op. Daarbij is het blijkbaar een gevalletje baas boven baas, want het wat onbekende Noelle Motors dat vlak boven Wuppertal (Duitsland) huist heeft de strafste van allemaal. Daarvoor nemen ze als basis een 750i met twinturbo V8. Die is in standaardtrim goed voor 450 pk en 650 Nm. Geloof ons; een vlot bakbeest.

Niet vlot genoeg volgens de tuner, want die krikken het vermogen via opgewaardeerde turboladers, geoptimaliseerd uitlaatsysteem en herschreven ECU op naar - hou je vast - 629 pk en 820 Nm. Een vermogen waarmee de limousine in staat is om de honderd aan te tikken in 3,6 seconden. Een cijfer waarmee je een hoop sportwagens voor dood achterlaat aan het stoplicht. Waarom je zoveel vermogen nodig zou moeten hebben in een Siebener? Omdat het kan.

noelle-motors-_bmw-750i

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:42
afbeelding van Techno Patat

Omdat je anders voor dood achtergelaten wordt door je concurrent manager met z'n S65 AMG of zijn S8 Plus :D.

In plaats van hem op tafel te leggen en te meten doet ze het met dit soort speeltjes. Al vind ik 'et stiekem heerlijk dat de tanks van vandaag de supercars van gisteren op z'n minst evenaren! Kan je denken aan wat voor een rijder je moet zijn om de dag van vandaag 90% uit je supercar te halen :o!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws