Deze Ford Mustang gebruikt Mustangleer

ford-mustang-vilner-mustang_01

Met eveneens mustanghaar op de wanden van de stoelen om duidelijk te maken dat het hier over een speciaal soort leder gaat. Moeder, Vilner doet het weer!

Vilner is geen nobele onbekende in de wereld der interieurtuning, denk maar aan het walvispenisleder dat ze ooit gebruikten (geen mop). Deze keer houden ze de leersoort in het genre van de wagen. Want waarom Ford het interieur van de Mustang niet met paardenleder bekleedt, het is ons een raadsel. Nu niet meer althans, want Vilner deed exact dat.

Het resultaat is op z'n minst uniek te noemen. Al zeker omdat Vilner een extra effort deed en paardenhaar gebruikt om de wanden van de stoelen te bekleden. Wend je daar je blik vanaf, dan tuur je naar het plafond dat ook een uniek lapje stof krijgt met twee handgestikte cobra's er in. Gekker dan dit moet het niet worden...

ford-mustang-vilner-mustang
ford-mustang-vilner-mustang
ford-mustang-vilner-mustang
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Adriaan 14:53
afbeelding van Adriaan

Paarden hebben een nogal mythische status in Amerika, dus gemeengoed gaat dit niet worden :p Aangezien je bijna de doodstraf riskeert als je daar zegt dat een paarden steak zeer normaal is voor ons :p

schaamhaarverzamelaar 16:48
afbeelding van schaamhaarverzamelaar

Ze hadden beter penisleer gebruikt, dat is instelbaar: wat over wrijven en het wordt harder.

Alfred 14:41
afbeelding van Alfred

Even mee zakken tot het gemiddelde niveau tegenwoordig: ze hadden ook schaamhaar kunnen gebruiken, dan hadden bepaalde mensen toch nog een nut gehad.

brecht f.a.l.l.u.s. 10:42
afbeelding van brecht f.a.l.l.u.s.

Hahaha, Alfred, da's een goei. Ik zou opteren voor de rosse kleur: redelijk zeldzaam! :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws