Audi R8 Spider betrapt

audi R8 spider Nurburgring is de plaats waar de nieuwe R8 Spider zich volledig liet tonen aan de buitenwereld. Geen stickers of ander materiaal om het concept iets of wat geheim te houden... gewoon, zoals maandag avond op tv, Open en Bloot. Op de foto’s is duidelijk te zien dat de R8 Spider een traditionele stoffen kap krijgt. Het “wegknippen” van het dak zorgt er ook voor dat de luchtinlaten aan de zijkant de voor de R8 zo kenmerkende aluminium blades moeten missen en dat er additionele luchtinlaten achter de stoelen worden gecreerd.

De tankdop verhuist noodgedwongen van de ontbrekende dakstijl naar een nieuwe plek. Voor de stevigheid en veiligheid zorgen rolbeugels en extra chassis versterkingen onderhuids.

De R8 Spider komt er natuurlijk met de bekende 420 pk sterke V8, maar op de foto’s is de “RS” versie te zien met 525 pk sterke V10. Een pak sterker dus ondanks het feit dat dit de cabrio versie is. Deze krijgt immers de gewijzigde grille en ovalen uitlaten. Een laatste vraag die nog overblijft is hoe Audi de R8 cabriolet zal gaan noemen. Audi R8 Roadster, Audi R8 Spider of Audi R8 Spyder, of misschien een nog andere naam? Het valt af te wachten...

Bron: MotorAuthority

audi R8 spider
audi R8 spider
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Tom Tom 10:06
afbeelding van Tom Tom

Is wel wat conccuretie vor eigen huis de Lamborghini Gallardo Spyder. Al vin ik dat een lambo wel wat "meer" heeft. Een A3 diesel is ook een audi...

pieter 17:56
afbeelding van pieter

Lambo is een nieuwe exclusieve naam opzich, Audi is dat niet. Nog niet misschien. Uiteindelijk is dit hun eerste supercar model op de markt.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws