Lexus GS Hybride: Maximaal johny-gehalte?

Los er op of los erover? Je kan er je ongezouten mening over geven maar geef toe, hun best hebben ze zeker gedaan. Job Design, een Japanse Tuner heeft deze Lexus GS Hybride wel degelijk grondig onder handen genomen. Dit tot de ultieme max getuned, maar relatief stijlvol. Kopen doe ik hem zelf niet, maar ik zal wel telkens omkijken als hij me passeert. Of er onder de motorkap iets wijzigde weten we niet met zekerheid, maar je kan er vanuit gaan dat dat waarschijnlijk wel gebeurd zal zijn.

(bron: via autoblog)

Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Tom 23:04
afbeelding van Tom

Motor zal standaard zijn , deze stijl is gewoon om te cruize.
Bling grote wielen en air. Ni echt bekend in deze contreien..
I can dig it.

Spijteg genoeg weeral directe associatie met sjonnies, Ik zeg u voorwaar: sjonnies kunne da ni betale. Voor zoiet ineen te steke ist ni zaak van naar den halfords te gaan , maar om massa's geld te pompen in nen deftegen airride en vele andere prijzige onderdele, dus echt iets voor doorzetters.

STijN 23:14
afbeelding van STijN

Dit is gewoon pure klasse.Zeker geen johny style.Pure luxe en vip style.Schone velg en plat op de grond en een zee van luxe. Zoals Tom zei sjonnies zijn zoals een toondove zangers in een zangwedstrijd...mensen zonder smaak die wel willen maar niet kunnen of niet weten hoe het moet.Waardoor ze de bal compleet misslaan.

Wim 09:53
afbeelding van Wim

cruise tegen 30 per uur zekers :p

Wim 09:54
afbeelding van Wim

kan best duur zijn, maar de gewone GS blijft er chiquer uit zien

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws