Infiniti M hybrid voor Europa

Infiniti overweegt de lancering van een hybride in Europa. Einde dit jaar zou de benzine variant van de motor gelanceerd worden in de States. Maar dat is geen spek voor onze bek, een hybride blijkbaar wel. Die zou een 3.7l V6 onder de kap hebben in samenwerking met een (naar eigen zeggen) zeer compacte elektrische motor. Die laatste wordt aangedreven door lithium ion batterijen. De technologie werd eerder al publiek gemaakt bij de voorstelling van de Essence in Genève dit jaar. Infiniti zou het zichzelf allesinds niet gemakkelijk maken met het lanceren van deze hybride versie van de M motor. Met de geplande lancering van de dieselvariant, van datzelfde blok, zouden beiden wel eens in elkaars vaarwater kunnen komen.

 

via autocar

Infiniti overweegt de lancering van een hybride in Europa. Einde dit jaar zou de benzine variant van de motor gelanceerd worden in de States. Maar dat is geen spek voor onze bek, een hybride blijkbaar wel. Die zou een 3.7l V6 onder de kap hebben in samenwerking met een (naar eigen zeggen) zeer compacte elektrische motor. Die laatste wordt aangedreven door lithium ion batterijen. De technologie werd eerder al publiek gemaakt bij de voorstelling van de

Essence in Genève dit jaar. Infiniti zou het zichzelf allesinds niet gemakkelijk maken met het lanceren van deze hybride versie van de M motor. Met de geplande lancering van de dieselvariant, van datzelfde blok, zouden beiden wel eens in elkaars vaarwater kunnen komen.

 

via autocar

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws