Corvette C7 wordt gelanceerd in 2012

Heerlijk nieuws. GM heeft de laatste tijd enkele modellen voorgesteld die haar toekomst zullen invullen, liefst zo rooskleurig mogelijk. Chevrolet, Buick en GMC, ze kwamen allemaal al aan beurt. Leukste van al dat nieuws is de aankondiging van de nieuwste Corvette. De C7  zal worden voorgesteld in 2012 en verkocht in 2013. Het eerder gevormde gerucht dat het een middenmotor Corvette zou worden, is nu wel echt van de kaart geveegd. De motor zal dus gewoon vooraan liggen en al het vermogen naar de achterwielen stuwen.

Men speculeert echter verder. Zo vermoeden we dat de nieuwe C7 kleiner en lichter zal zijn dan de C6. Daarvoor zou meer gebruik gemaakt worden van materialen als carbon, aluminium en magnesium. Er zou ook een kleinere motor in rusten. Al wil dat niet zeggen dat er persé minder vermogen onder de kap komt. We hopen op een vervolg van dit verhaal, en graag snel.

via Corvette Blogger

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
VonStroke 15:31
afbeelding van VonStroke

Lichter & kleiner, goed om horen. Niet meer dan evident trouwens dat de motor op dezelfde plaats blijft liggen. Die moet gewoon vooraan liggen in een Vette.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws