Payback Time: De McLaren MP4-12C is troep

Goed 18 maanden geleden schreven we een artikel over hoe lelijk Ron Dennis (McLaren baas) de Bugatti Veyron wel niet vond. Die uitspraken kwamen er nadat Topgear een dragrace toonde tussen zijn F1 en de Veyron. Volgens Dennis werd er geknoeid met de Bugatti om hem te laten winnen. Dennis sloot in stijl af door te zeggen dat de Veyron gewoon troep is. Maar vandaag moet hij zijn mondje wat gaan houden. Want zoals we hier in Antwerpen zeggen, hij is door jezuske gestraft. Zijn McLaren MP4-12C zit namelijk vol softwarefouten en ook de leveringen ervan zijn alles behalve correct.

Gelukkig heeft Ron Dennis daar weet van, en hij wil dat graag goed maken met zijn "klanten". Hij tracht(te) ze te sussen met een boek "McLaren: The Wins". Een triestig cadeau dat een waarde heeft van amper 49,95 pond. Dat nieuws werd bekend nadat de Nederlanders bij QuoteNet Magazine een brief hadden ontvangen (PDF). Hopelijk moeten de klanten lang genoeg op hun McLaren wachten zodat ze het boek even kunnen uitlezen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:04
afbeelding van Techno Patat

Tjah, boontje komt om z'n loontje! Hoog van de toren blazen is nooit goed!

En ik snap niet waarom hij boos was op de veyron, ik vind dat hij trots zou moeten zijn!

Zij hebben als kleine fabrikant met hun eerste auto een wagen neergezet die maar nipt trager is dan het hele hebben/houden/kunnen van het gigantische VAG concern 15 jaar later!

Lijkt me iets om trots op te zijn!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws