Bentley toont nieuwe beelden Conti V8: kwijlt u even mee?

Bentley staat aan de vooravond van de lancering van de nieuwe motorvariant van de Continental GT. Met een V8 onder de motorkap wil Bentley nog meer mensen over de streep trekken om bij hen te komen kopen en de concurrentie links te laten liggen. Voor zo'n 149.600 euro mag het best wel wat zijn, en dat kan je wel besluiten uit de bijgeleverde foto's. Deze nieuwe instapper is voorzien van een 4-liter twin-turbo V8 die over een vermogen beschikt van 507pk en 660Nm aan koppel.

Om zich te onderscheiden van de Conti GT W12 is de V8 is zowel het interieur als het exterieur voorzien enkele verschillende accenten. Aan de buitenkant kan je de V8 natuurlijk het beste herkennen aan zijn kenmerkende uitlaten (in de vorm van een 8), maar ook aan de rode Bentley badge, de andere voorbumper met zwarte grille.

Op de bijgeleverde foto's zien we ook enkele van de meer gewaagde koetswerkkleuren waarin de Continental V8 beschikbaar zal zijn. Wat dacht je van okergeel, spierwit of flashy paars? Het is allemaal mogelijk.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws