Autofans Update: nieuwe functionaliteit voor geregistreerde gebruikers

notificatie3

De vaste reageerders hebben er een functionaliteit bij gekregen. Telkens iemand op hun reacties reageert, zullen ze daarvan een notificatie krijgen in de rechter bovenhoek, naast hun profielnaam. Dat moet de interactie tussen onze bezoekers verbeteren.

Wanneer iemand reageert op een reactie die je als geregistreerde gebruiker eerder neerpende, zal je daar per vandaag een notificatie van krijgen. Tot voordien moest je dat zelf in het oog houden, voor zo ver iemand dat ooit deed. De manier waarop die notificaties getoond worden is erg vergelijkbaar met Facebook, dat maakt het allemaal intuïtief en gebruiksvriendelijk.

De functionaliteit kwam er op vraag van enkele vaste reageerders. Die hebben (heel) lang moeten wachten, maar ze is er nu. Wie zich niet registreerde en niet aangemeld is, zal geen notificaties krijgen wanneer iemand op zijn reactie reageerde. Een reden om een account aan te maken dus.

Terwijl we nog enkele details wegwerken, wordt er gewerkt aan volgende updates van de site.

notificatie op reacties
notificatie op reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Yvesw 11:21
afbeelding van Yvesw

Hopelijk beviel het lurken je ;-) We kijken alvast uit naar je commentatorische bijdragen! :-)

Techno Patat 11:23
afbeelding van Techno Patat

Welkom lurker! Heb hetzelfde traject afgelopen en ik hoor ondertussen zelfs al niet meer bij het meubilair, ik ben het kastje dat je van de living naar de slaapkamer van het kindje naar de zolder verhuist omdat je het toch nergens anders kwijtgraakt ;-)!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws