Is dit de Bentley Bentayga in vol ornaat?

bentley-bentayga-schaalmodel_01

Gelekte beelden lijken een schaalmodel van de Bentley Bentayga weer te geven. Waardoor we de grootste Bentley ooit toch al in het klein kunnen aanschouwen.

Volgende maand trekt Bentley het doek van haar op de Audi Q7 gebaseerde Bentley Bentayga. Het is dus niet onlogisch dat een fabrikant van schaalmodelautootjes al het design op haar bureau had liggen om er... tja... een schaalmodel van te maken. Daarvan lekten beelden via een Chinese website.

Met honderd procent bevestigen dat dit gaat over een officieel schaalmodel kunnen we niet, maar de styling lijkt in lijn te lopen met wat we tot nu toe gezien hebben op spyshots. Wat die styling juist inhoudt? Wel, een Bentley op hoge pootjes, zo simpel is het. Met een voorsteven dat uitpakt met de bekende grille en dubbele koplampen en een achterkant dat de lichten van de Flying Spur lijkt te adopteren.

bentley-bentayga-schaalmodel_01

Verder valt vooral op dat chroom rijkelijk aanwezig is. Onderhuids deelt de Bentayga zijn chassis met dat van de Audi Q7. Motorisch krijgt de Bentley-SUV een gloednieuwe 6-liter W12 met 608 pk en 900 Nm. Op z'n minst extravagant...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws