Autofans Videotip: Onderonsje met nieuwe 911 en Cayman R

Hoeveel zouden er in de rij staan, als Porsche zoekt naar een nieuwe testrijder. Ik denk dat de hele Autofans redactie zich spontaan zou aanmelden. Leh Keen (Rolex Grand-Am GT winnaar) en Patrick Long (Porsche fabrieksrijder) zijn twee van die gelukkigen. Ze waren aanwezig op de Rennsport Reunion IV waar ze de nieuwe Porsche 911 en de iets oudere Cayman R op het circuit van Laguna Seca jaagden. Die 'Chase' levert enkele knappe beelden op. Video bij meer lezen.

Bedankt voor de tip Patat, via Jalopnik

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:08
afbeelding van Techno Patat

En toch vins ik het jammer dat ze bij Porsche die andere motorfamilie buiten gebonjourd hebben! Deze klinkt wel goed, maar niet meer zo herkenbaar!

Zo zag ik 2 weken terug een VW busje rijden, en vanaf dat ik hem hoorde wist ik: die heeft een Porsche motor! Een kleine blik in de koffer en op de porsche velgen leerde me dat ik gelijk had! Dat is iets dat er nu niet meer gaat inzitten vrees ik!

Maar desalnietemin blijf ik die achterkant schitterend mooi vinden, zeker met luchtuitlaat open! Op de voorkant mis ik nog iets, ik durf zelfs bijna denken dat hij met een nummerplaat mooier zou worden! Kben geen fan van die plooi die daar zit :p!

Kenny 20:16
afbeelding van Kenny

@ Patat, wat bedoel je met die andere motorfamilie? Kan niet volgen ;).
OT: de nieuwe 911 is toch weer een juweeltje! De achterkant is echt schitterend afgewerkt, vooral de achterlichten doen het 'em. De snuit lijkt inderdaad een beetje kaal zo zonder nummerplaat, gelukkig hebben we onze Belgische, grote nummerplaten om dit op te lossen :-). Hopelijk brengen ze hier weer geen 991 versies van uit, maar dat zal tevergeefs zijn vrees ik...

Techno Patat 01:22
afbeelding van Techno Patat

Wel, bij het afsluiten van de 997 hebben ze ook 1 motorlijn gestopt! de gt3 rs 4.0 was de laatste 911 met een motor uit die 'familie'! Ze ging een 30 tal jaar mee dacht ik! Ik zou het googelen maar op mn gsm is dat zo simpel niet :p!

Ze hadden allesinds 2 verschillende boxer 6 cilinder lijn motorfamilie's lopen, en de ene is stopgezet! En het was net die ene die zo typische Porsche klonk!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws