Autofans videotip: eerste review nieuwe BMW 3 (F30)

Het oudste automagazine ter wereld zijn heeft zijn voordelen. Zo is Autocar al op pad gegaan met de nieuwe 3 serie. De dreier die ze meekrijgen was de 328i. Deze beschikt over een 2 liter turbobenzine met 245 pk en sprint daarmee in amper 5,9 seconden naar 100 km/u. Maar blijkbaar is niet alleen de 0 naar 100 tijd indrukwekkend, filmpje bij meer lezen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 12:47
afbeelding van Techno Patat

Hmm, raar! Top gear loopt juist te vloeken op al de electronische systemen en al zeker op de versnellingsbak! Ze zeggen dat het de beste van z'n klasse is, maar dat je de handbak moet nemen want die versnellingsbak is bucht...

Zal een beetje afhangen van persoon tot persoon zeker...

Hij blijft er goed uitzien in het rood, maar die achterkant mist nog iets! Misschien dat die 4 uitlaatjes van een M3 het gaan goedmaken, maar voor de moment is er nog iets te kort! De voorkant is daarentegen lekker agressief! Kuddo's voor dat!!!

Het interieur daarentegen is nog steeds m'n ding niet! Mooie tellerpartij (de eerste ooit in een BMW voor mij!) maar de rest is zo simpel! Het heeft precies een plek gekregen maar dat is het ook...

Por 09:23
afbeelding van Por

Prachtige auto, mooi staaltje evolutie, zoals dat bij alle 3-series het geval is, terwijl BMW je toch het gevoel geeft echt een nieuw model te hebben gekocht. Kan niet wachten tot ik mijn E92 in kan ruilen.

Ik vind het interieur zeer fraai, vooral in een wat lichtere kleur. Het scherm voor het navigatiesysteem moet ik denk ik eerst een keer in het echt hebben gezien, vooralsnog vind ik dat één van de dissonanten in het dashboard. Verder vindt ik - net als bij de huidige 3-serie - dat het dashboard niet mooi op de deuren aansluit. Dat maakt het enigszins ouderwets. Anderzijds vind ik de deurpanelen op zichzelf wel weer prachtig en zeer stijlvol.

Ach en de mannen van TopGear moeten zich maar eens bezig gaan houden met het maken van een echt autoprogramma, zoals Old TopGear was. Het bij voorbat kritiek leveren op ieder elektronisch (hulp)systeem (evenals op diesels) kennen we nou wel zo langzamerhand.

Autocar bewijst dat het met recht al zo lang bestaat en wat mij betreft het eeuwige leven heeft.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws