Ken Block bezoekt Rusland [video]

Ken Block in Rusland

Als 2012 het jaar van de Russische dashcams was, dan is 2013 het jaar van Ken Block. Wat je krijgt als je beiden samenvoegt ziet er net iets anders uit dan je zou denken.

Meneer Block doet het goed. De 45 jarige ex-professioneel skateboarder richtte in 1994 het merk DC Shoes op. Gaan we een decennium verder in de tijd (2005) dan zien we Block voor de eerste keer deelnemen in een rally-kampioenschap. Niet veel later vind hij het lucratieve zaakje "Gymkhana op youtube" uit. Het legt de man geen windeieren waardoor hij zijn bekendheid verder kan aanbouwen. Momenteel zijn we bij de laatste reïncarnatie van zijn succes belandt. De Rolls-Royce onder de dashcams, GoPro, gebruikt Block in hun reclamefilmpje om de camera's extra "coolheid" te geven.

Waar beter dan Rusland om het filmpje te schieten. We zien echter geen gekke manoeuvres in het drukke verkeer maar een race tegen skiërs. Alweer een knap filmpje, al lijkt de rek er stilletjes aan uit te gaan. Er bestaat ook zoiets als te veel aandacht vragen beste Block.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Dequal 23:02
afbeelding van Dequal

No GoPro's were hurt in this movie.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws