De nieuwe EV-Gids 2024 is er !

EV Gids 2024 update

Vijf maanden na de lancering van onze eerste Autofans EV-Gids 2024 is het hoog tijd voor een grondige update. Met nog meer modellen, nog meer tips en vooral het enige complete EV-overzicht voor bedrijven én particulieren. Want haast u, de EV-premie van 5.000 euro voor particulieren is nog maar even binnen handbereik.

Vijf maanden is in het EV-landschap een eeuwigheid, en we staan er zelf van versteld hoeveel nieuwe modellen we aan dit uiterst complete overzicht moesten toevoegen. We eindigen al aan meer dan 150 blz EV-nieuws, alstublieft! We werken trouwens nog steeds in koetswerkcategorieën zodat bijvoorbeeld liefhebbers van een SUV meteen een handig overzicht krijgen van alle elektrische SUV’s op onze markt. De EV-premie-badge maakt visueel duidelijk bij welke modellen de Vlaamse overheid nog een premie zal uitbetalen. Als je snel bent tenminste, want als een nieuwe regering aantreedt dan zou het wel eens snel gedaan kunnen zijn.

Powered by Unizo

Nieuw – en daar zijn we heel blij mee – is onze samenwerking met Unizo, de vereniging van zelfstandige ondernemers. Ook voor de Unizo-leden zit deze gids boordevol nuttig informatie over laadpalen, laadpassen, fiscaliteit en natuurlijk ook het aanbod van alle elektrische wagens die vooral op de professionele gebruiker mikken. Zo kunnen ook zelfstandigen of kleine KMO’s met de juiste informatie weloverwogen keuzes maken.

Interactief

Wat ook gebleven is, dat is de interactiviteit van onze digitale gids. Zo kan je her en der de YouTube-icoontjes aantikken om meteen doorgeklikt te worden naar onze onvolprezen Autofans videoreviews van het model in kwestie. Voor nu veel ontdekkingsplezier gewenst, en noteer alvast onze volgende update/afspraak die er aankomt ter gelegenheid van het komende autosalon.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws